als vakantie

Er kruipt iets als vakantie door de tuin. De vogels hebben er geen schrik van. Het is nog klein. En het zou prettig kunnen zijn. Maar of het dat is zal op een dag bewezen worden. Niet nu , wanneer je het eigenlijk verwacht. Er kruipt iets als vakantie door de tuin.Het is niet hoger dan het gras en het heeft geen last van bewust zijn. Of het mannelijk is daar verschillen de meningen nog over? Maar ik zou willen dat het een vrouw was die waar je zacht mag tegen zijn. Er kruipt iets als vakantie door de tuin. Maar deze keer is het niet voor mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s