fluisterend liedje

Het liedje dat je zingt komt uit de melodie je altijd hebt gehoord; overdreven trots, hoogmoed, overmoed, grootheidswaanzin, brutaliteit, onbeschaamdheid  of juist het tegenovergestelde van dit alles. En toch wil je altijd anders zijn. Toch wil je altijd beter hebben. Ook al is beter niet altijd beter. Elk kind heeft een ouder. Ze zeggen wel eens dat voor elke soldaat een ouder staat. Maar waarom gaan de ouders dan niet mee naar het slagveld? Omdat je fluisterend je eigen liedje zingt.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s