An Moons – spiegelen.

Er zijn helden waar je je graag aan spiegelt . Maar die helden zal je nooit zijn. Ieder is anders en dat weten we allemaal. In de zoektocht naar echte talentontwikkeling zoeken we naar toekomstige helden of mensen die zich spiegelen aan iemand anders of -misschien nog belangrijker – aan zichzelf. Van in het begin is mijn lieve vriendin An mee aan boord gegaan om mensen te zoeken en talent te ontwikkelen. De gesprekken met haar over de rol van de kunsten in deze steeds veranderende maatschappij zijn als een warm bad.  Ze zet zich met hart en ziel in.Een mens die in de politiek staat is zo uitzonderlijk en dat is ze; een mens die zich spiegelt aan de mensen.

1 Comment

  1. An is die held waar ik me graag aan spiegel.
    ’t Is niet alleen dat ze zo mooi is maar vooral dat ze zo schoon is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s