london virgin

De eerste keer dat ik in Londen kwam was met mijn vader. Met Jokertravel kon je voor een paar duizend Belgische franken de oversteek maken. We waren nog nooit echt over ’t water geweest en dus vlogen we. Jokertravel dus…In Londen sliepen we in een klein agganebisch hotelletje en overdag zochten we onze weg door de stad waar alles van links komt. We zagen “Les Misérables” in Londen en  hadden het over Frankrijk in Engeland. Typisch Perceval, ergens zijn en dan toch weer ergens anders naartoe willen. Maar nu kan al die nog nooit in Londen is geweest duidelijk maken dat hij of zij het verdient om naar Londen te gaan door mee te dingen naar de titel  “London virgin”. Bekijk ook de verborgen camera filmpjes… www.londonvirgins.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s