damp is met kenmerken van autisme!

Is na hypersensitief weer een nieuwe in vakjes gedeel van de nieuwe mensheid die nog alles moet leren . Zelfs hun weg zoeken! Damp is niet autistisch maar wel een beetje. “Met kenmerken van autisme.” Maar wat autisme? Is autisme zoals liefde voor voetbal. Ben ik autistisch omdat ik alleen maar vanuit mijn vakgebied – theater genaamd –echt functioneer in deze wereld. Het leven is een inspiratiebron waarbij elk detail voor mij belangrijk is. Ik damp hier van, subiel zonder ook maar iemand te verwonden. Damp is iets nieuws en toch kennen we het. Of ben je zelf de ochtend vergeten dat je zei of dacht; “niet met mij… Ik niet. Ik ben niet wat jullie denken.” (sluit de aanhalingstekens.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s