Uniform van het excuus

Gisteren had ik een uniform aan. Waarvoor, daar komen jullie weldra wel achter. Maar een uniform is geen goed idee. Een uniform wekt agressie op. Iedereen die ik tegen kwam wilde op mijn gezicht slagen. Na enige reflectie wist ik dat ook ik een natuurlijke weerstand heb tegen uniformen. En het gekke is dat hoe vriendelijk je je ook op stelt; de mensheid wil er niks van weten. Dus je bent wel helemaal gek als je verwacht dat iemand in een uniform ook maar een greintje sympathie in zijn of haar botten heeft. Dat gaat niet! Dat uniform zit in de weg. Het zit tegen en het is een excuus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s