niet gemaakt om te denken.

Iedereen stelt het goed; is gelukkig. Als je het zo bekijkt. Hoe dan? Ja, langs daar. Maar langs daar moet je het niet bekijken. Nee, dat moet je niet doen. Je moet gewoon zo blijven kijken. Zo. En dat? Dat mag je niet zien. Maar daar zijn mensen niet gelukkig en toch zijn het dezelfde mensen. Zo gaat dat. Je moet gewoon hier blijven kijken. Kijk daar, een kerk of zoiets. Ja, die kerk of zoiets zorgt er voor dat mensen gelukkig zijn. Of denken te zijn. En toch zorgt die kerk of zoiets er ook voor dat veel mensen ongelukkig zijn. Daar moet je niet aan denken. Daar is een mens niet voor gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s