Adieu Dageraad!

IMG_4995

Vandaag was ik even te gast bij de studenten van de Dageraad uit Kortessem.

Ze kregen een gefilmde en gemonteerde versie van hun verhaal. Ik zat tussen hen in en zag en hoorde hen. Ze schreven me – ieder apart – een brief. Blijkbaar heeft dit project een diepe indruk op hen gemaakt. Zij zijn mensen die heel open hun wereld hebben laten zien. Iets waar ze in de theaterwereld waar ze hun monden vol hebben over hoofden en buiken en andere lichaamsdelen die spelers belemmeren speler te zijn (wat een onzin!) nog veel van kunnen leren. Hallo, culturele sector? Wanneer gaan we iets leren?

11 Comments

 1. een zonnesschijn

  op een eide van het bos
  is er een licht
  in da licht stond een meisje
  er was ook een vos
  pffffffff het is geen vos of da die vos verdwijn
  op het eine van het bos is er een mooie zonnesschijn

  ynina.

 2. maseren in de wijde

  vandaag waren we wandelen geweest
  we hadden ook frietjes gegeten
  maar het is niet aleen een verwendag voor ons geweest
  maar ook voor de juffen de juffen waren verbrand en ze wouden in
  het warme zonnetje liggen dus hadden ik jessica en emma een iedee gehad een beetje terug denken aan een seconde we hadden net gedaan als we in emma haar masage salon was en we hadden wel veel werk gehad want het was zonnencreme bij de juffen hadden we veel werk gehad
  pff wat een fijne dag vandaag maar ik mis een seconde daag we missen je alemaal daag groetjes ynina

 3. een traan

  een druppel van verdriet
  nee verdriet hebben dat mag ik niet
  ik mis je en heb veel verdriet
  ik heb ook ene blog mijne blog is yninavanclee.wordpress.com
  daag groetjes ynina

 4. een roos
  een roos verwelkt want jij bent er niet zonder jou heb ik veel verdriet zonder jou is mijn hart kou zonder jou is mijn roos zwart want ik mis je tot in mijn hart

  daag groetjes ynina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s