afscheid van die 1ne seconde.

Vandaag heb ik afscheid genomen van de Obs-kes.
Als kleine blaadjes dwarrelde hun talenten naar beneden.
Diegene die mijn blog volgt weet wat voor bijzondere mensen dit zijn
Geen geleuter, geen theaterpolitie maar echte mensen.
Dit project bewijst nog maar eens dat kunst een helende kracht heeft.
Dat ogen de spiegels van de ziel zijn en dat er nood is aan een doorgedreven werking “talentontwikkeling”. Dit nu zo laten zou enkel getuigen van korte – termijn denken, snel op de bal spelen en scoren. Nu, even en dan niks meer. Uit dit project zijn schrijvers, denkers, durvers en doeners gekomen. Laat ze asjeblieft niet verloren gaan. Wij, de maatschappij, het onderwijssysteem, kortom, hun omgeving spelen hier een uiterst belangrijke rol. Laten we hem dan ook spelen!
1seconde6

8 Comments

 1. ik vond het jammer da wij gisteren afscheid moesten nemen van jou pff daar had ik wel heel moeilek mee ik ga jou missen en meschien tot binnenkort he daag groetjes ynina

 2. ik vind het zo jammer da het voorbij is het is zo moeilijk om te geloven dat alles voorbij is het was gisteren de laatste dag met jou da vond ik wel jammer sory da ik gisteren weende he pff voor mij is het zo moeilijk da het voorbij is maar ja ik hoop da het snel terug komt hoop ik en het was heel fijn om met jou te oefenen ik ga jou missen daag groetjes de filmster ynina

 3. hey stefan ik ga jou missen echt waar en jou vergeten nee nooit zo eene goeie vriend als jij vergeet ik nooit je bentecht ene toffe maar een dind ik ga jou missen daag stefan en ik hoop da we altijd vrienden kunnen zijn

 4. Onze tijd
  Onze vriendschap zal nooit stuk gaan
  Onze vriendschap was de mooiste tijd die er altijd zal zijn
  Onze vriendschap zie je niet vaak
  maar lieve stefan onze vriendschap is het mooiste wat ik ooit mee heb gemaakt

  das voo jou groetjes ynina

 5. Vrienden voor het leven
  Je bent een vriend op wie ik me kan verlaten.
  en grote en kleine problemen mee kan bepraten.
  Je bent een vriend op wie ik me kan bouwen.
  en al mijn geheimen kan toe vertrouwen.
  Je bent een vriend zo zijn er niet velen,
  met wie ik vreugde en verdriet kan delen.
  Hoe het ook verder zal gaan in ons leven,
  ik hoop dat wij altijd die vriendschap
  zullen blijven geven.

 6. Onze tijd
  Onze vriendschap zal nooit stuk gaan
  Onze vriendschap was de mooiste tijd die er altijd zal zijn
  Onze vriendschap zie je niet vaak
  maar lieve stefan onze vriendschap is het mooiste wat ik ooit mee heb gemaakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s