1 seconde, komt dat zien!

Graag nodig ik u uit in Bu.S.O. De Dageraad te Kortessem voor de voorstelling: ‘1 seconde’

“Samen met de leerlingen dromen prikkelen en laten zien hoe realiseerbaar deze zijn. Samen op zoek naar boeiende thema’s of onderwerpen die de studenten boeien en van daaruit ontwikkelen zich verhalen en beelden. “ http://www.vimeo.com/3871456

“ 1 seconde” is een voorstelling van en met de leerlingen van het observatiejaar van het Bu.S.O. De Dageraad te Kortessem. Onder professionele begeleiding van theatermaker Stefan Perceval hebben de leerlingen, vertrekkende vanuit hun eigen leefwereld, hun talenten ontdekt en verder ontwikkeld. ‘1 seconde’ is een verhaal over fantasie en hoe ze écht kan worden! De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 15 mei om 19u00, zaterdag 16 mei om 15u00 en zondag 17 mei 2009 om 16u00 in De Dageraad te Kortessem. Toegang gratis! 

 Dit project geniet het meterschap van actrice An Nelissen en de steun van de provincie Limburg.

Tickets U kan reserveren op het telefoonnummer  01…

Ik hoop u op een van deze voorstellingen te kunnen verwelkomen!

14 Comments

 1. Wat is Nu?

  Wat is nu?
  Nu in deze minuut,
  of nu in deze seconde?

  Nu in nog minder?
  Maar dan is nu al voorbij,
  zonder dat we wat zeggen konden.

  Als je ‘nu’ zegt,
  is dat alweer verleden tijd.
  Want weet je hoe snel dat gaat?

  Nu zit ik alweer in de toekomst,
  zo zie je maar weer,
  dat NU eigenlijk niet bestaat…

 2. een seconde

  ik had gisteren telefoon gehad en toen zij hij is uw papa thuis ik zij nee en toen sprak hij frans en toen duits en toen wouw ik zeggen wie bent u ? en toen zij ik wie zal da zijn pff ik zij toen het is een echte konijn en toen zij ik dat ik hem niet verstonden en zij toen zij ik die rare talen pff das niks ik zij wat rare talen pff ik zij toen dat ik hem niet verstonden en zij toen die talen zijn niet belangrijk maar wat zo tof en zo leuk is is ons project een seconde

 3. dromen bestaan

  ik ging slapen en toen in mijn dromen zij ik van zo is mijn vrienden nu apen neeee dat kan niet en die haan met achtien poten pff wat een droom en daar een glijbaan maar die glijbaan was magisch hij ging naar de hemel ik zag vanalles zelfs mijn mama ze zij geloof in jou eigen maak jou droom waar maar maar is het wel waar maar toen gaf ze me een zoen en toen verdween ze en zij ik mama blijf hier maar ze was al weg wat een pech en toe hoorden ik opstaan en zij ik waaaaaaauw dromen bestaan

 4. Als jullie zo een knappe tekstjes op de blog plaatsen, durf ik hier bijna niets meer te schrijven! Leerlingen die mooier schrijven dan de juf… Dat is pas PPFFFFFFFFFFF! :.))

 5. vriendschap

  vrienden hebben is heel fijn en dan gaan ze ook zo vriendelijk zijn vrienden hebben is fijn om ook bij elkaar te zijn in mijn boterham neem ik een hap en zeg ik luid wat belangrijk is is onze vriendschap

 6. vrienden zijn er voor elkaar
  vrienden blijven beste vrienden
  wat er ook gebeurt of jij treurt niemand zeurt maar treurt was er gebeurt?
  vrienden blijven ze voor altijd ook al hebben zij spijt wij blijvn vrienden voor altijd

 7. hallo stefan perceval ik vind het leuk om al die dingen te doen met u.
  ik ben een beetje ja maar eigenlijk veel op dagmar verliefd.

  van alex verelst

 8. pffffffffff waarom vliegt het toch voorbij ik vind het echt jammer da het morgen de laatste dag is maar ja ik wou da we de klok terug konden naar het begin van ons project een seconde maar ja da gaat niet de klok draait door en door en zo gaat de mooie dag en de mooie herineringen met jou vergeet ik nooit

 9. Vriendschap is iets zeldzaams
  Je moet je vrienden behandelen
  Zoals je zelf wil behandelt wilt worden
  een vriend als jou
  is net een droom die uit komt
  als ik jou niet had
  zou ik dood gaan
  je bent de liefste van de hele wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s