Bolleke sneeuw,persreacties.

” Naast een voorstelling over ouders, liefde en vriendschap, is Bolleke Sneeuw een stuk dat de steeds dunner wordende lijn tussen de seizoenen opzoekt en zo impliciet inspeelt op het ecologisch bewustzijn van het jonge publiek.” zone 03

“…laat u vooral charmeren door zijn weerbarstige verpersoonlijkingen: lente, lyrisch en pril en de winter lichtje intimiderend… Een fijn toevluchtsoord zolang de ijzige wind het terrasjeweer onder de knoet heeft.” De Standaard.

“Stefan Perceval weet als geen ander zich te profileren als de maker van de unieke kindervoorstelling….Groot en klein verlaat de zaal gelukzalig.” ATV

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s