De onzichtbare hand!

Nu dat heel financiële wereld op z’n gat ligt. En de onzichtbare hand meer dan ooit geld heeft uitgegeven dat er niet is vrees ik dat er maar één iemand is die ons uit dit slop kan trekken en dat is…Jean Marie Pfaff. De man met de grootste handen van Europa. ’s Land nationale trots, de laatste sportman van wereldformaat die ons land heeft gekend! Hij die de reclame op hemden en in zijn leven laat bepalen met wie hij spreekt en hoe hij handelt. Heel simpel, hij krijgt centen, hij zegt dat het goed is en meer dan één miljoen Belgen geloven hem. Vergeef hem dat hij al tien jaar z’n belastingen was vergeten aan te geven want als het zo blijft door gaan kan niemand van ons straks nog belastingen betalen. Toe lieve land, luister naar me en zet Jean Marie aan de leiding, geef hem heel veel geld en laat hem zeggen dat het goed komt en je zal zien, het volk zal ophouden met hun spaarrekeningen te plunderen.  En als het dan weer allemaal goed is weet ik dat ik nooit nog een eurocent spaar. Als het ooit nog goed komt tenminste want vergeet niet dat Jean – Luc Dehaene, de huidige redder van de bank van de Boerenkrijg,  ook voorzitter was van Lernhout &Hauspie…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s