C4.

Heb vandaag mijn c4 gekregen van het Toneelhuis.  Er kwamen nieuwe bazen dus moest ik plaats maken voor nieuwe wetten. En dan mocht ik nog even blijven maar heb de eer aan mezelf gehouden om het schip te verlaten. Je was er niet meer dan een nummer terwijl de reden waarom ik dit beroep heb gekozen net is  omdat je als individu kan worden aangesproken op je creativiteit. En daar kan je het eens of oneens mee zijn. Het gekke is dat de mensen die zulke beslissingen nemen meestal op hun stoel vastgenageld zijn tot het einde der tijden. Ze weten zo slecht waar ze over praten, mijnheer…

Afin, ik las vorige week een interview met de huidige zakelijke leider van het Toneelhuis en daarin kon hij het niet laten om op zijn voorgangers te spuwen en zichzelf te bewieroken. Soms vergeten mensen de geschiedenis. En ik begrijp dat je het daar eens of oneens mee kan zijn maar niet dat je ze lafhartig in de rug stampt. Ik hoop zelf nooit zo te worden en als ik mezelf daarop betrap te weten en toe te geven dat het puur uit eigenbelang is dat ik zo handel. Maar ik zou het wel toegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s